Barbero

Barbero is het systeem om online afspraken te maken bij kapsalons. Kapsalons kunnen zich kosteloos registreren, waarna klanten meteen afspraken kunnen
Barbero

Kattekoop

Kattekoop is een website die door ons zelf is ontwikkeld/ geprogrammeerd en ook in ons beheer is. Kattekoop heeft ondertussen 2000 klanten en bijna 1
Kattekoop

Drenthe Zoekt

Drenthe Zoekt is een zoekmachine waarop o.a. particulieren kunnen zoeken naar bedrijven bij hun in de buurt.
Drenthe Zoekt

M & D Nails Fantasy

M & D Nails Fantasy, gevestigd in Nijmegen, benaderde ons voor het maken van een website.
M & D Nails Fantasy

Werkwijze

Fase 1: Uw wensen.
In een persoonlijk gesprek zullen wij inventariseren wat uw wensen zijn, zodat wij u een passend advies kunnen geven. Daarbij komen vragen naar voren als: heeft u al een huisstijl? En heeft u al een logo? Als u al een website heeft, dan kunnen wij u ook adviseren over het aanpassen dan wel ontwikkelen van een nieuwe website of applicatie. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u zelf uw website kunt onderhouden, denk hierbij aan het plaatsen of wijzigen van teksten en foto's. Hiervoor krijgt u de beschikking over een zogeheten Content Management System (CMS). Uw wensen nemen wij mee in de offerte.

Fase 2: Offerte.
U ontvangt van ons deze offerte, indien u daarmee akkoord gaat retourneert u deze na ondertekening aan P & P Webdesign.

Fase 3: Ontwerp.
Als wij van u de offerte terug hebben ontvangen, gaan wij bezig met een ontwerp (hoe ziet uw toekomstige website eruit). Nadat u dit ontwerp heeft goedgekeurd dient u een aanbetaling te doen van 20% van de totaalprijs.

Fase 4: Ontwikkelen.
Hier gebeurt het!
In deze fase gaan wij het ontwerp uit fase 3 en uw wensen uit fase 1 samenvoegen tot een website die aan al uw wensen voldoet. Tijdens de ontwikkeling zullen wij op gezette tijden voor u een prototype beschikbaar stellen, zodat u tijdens de ontwikkelfase op de hoogte blijft van onze vorderingen. Tevens kunt hierdoor tijdig aan de bel trekken indien u constateert dat iets niet volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Wijzigingen in het ontwerp zijn zonder meerprijs vanaf deze fase niet meer mogelijk.

Fase 5: Testen en goedkeuren.
Het prototype is nu uitgewerkt tot een compleet werkende website/applicatie voorzien van alle afgesproken functionaliteiten en verdere wensen. Tijdens het ontwikkelen testen wij voortdurend de door ons ontwikkelde programmatuur. In deze fase kunt u kijken/testen of alles naar behoren functioneert. Wij raden u aan om in deze fase het prototype door meerdere personen te laten bekijken. Als u het prototype akkoord heeft bevonden ontvangt u van ons een factuur voor het openstaande bedrag.

Fase 6: Implementatie.
Als wij van u het openstaande bedrag hebben ontvangen, zullen wij ervoor zorgdragen dat uw website/applicatie online beschikbaar zal zijn. Tevens melden wij uw website dan aan bij één of meerdere zoekmachines, vanaf dit moment kunt u zelf gaan beginnen met het promoten van uw website. U kunt hierbij denken aan het aanmelden bij linkpagina's en uitwisselen van banners.

Fase 7: Evaluatie.
Na plusminus drie maanden gaan wij uw website/applicatie met u evalueren. Door constant te evalueren kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en eventueel vergroten

Webdesign

Voor webdesign bent u bij ons aan het juiste adres

Webhosting

Ook voor webhosting kunt u bij ons terecht

Afsprakensysteem

Ons afsprakensysteem, toegespitst op uw kapsalon
Kruisje


sadffsdfsd